Sym scooters : GTS 125I SPORT E4

GTS 125I SPORT E4

GTS 125I SPORT E4

Kleuren : matt black - shiny white - white/red.

Onze prijs:

3.999,00

Terug naar lijst

Meer informatie

Sportieve look

De SYM GTS Sport is een sportieve verschijning. Grote verlichtingsunits, scherpe lijnen en veel opbergruimte. Bij de Joymax Sport is overal over nagedacht tot in de kleinste detail. De bestuurder kan met de Joymax Sport vele kanten op en zo is deze motorscooter geschikt voor in en buiten de stad.

 

SPORTIEVE LOOK & BUSINESS COMFORT

Achter het stuur van de GTS gaat een geheel nieuwe wereld voor je open! Herontdek hoe je dankzij zijn design en zijn agressief lijnenspel met volle teugen kunt genieten van je trip.

Omdat comfort boven alles gaat, legt de GTS zowel de piloot als de passagier in de watten. Zacht zadel, dubbele rugleuning, opklapbare voetsteunen, windscherm, regelbare ventilatie en verwarming en grote opbergruimte onder het zadel: alle middelen worden ingezet om de inzittenden een warm onthaal te bezorgen.

De strak vormgegeven scooter is esthetisch gezien modern en tot in de kleinste details afgewerkt; de GTS is immers voorzien van een 12V-aansluiting en richtingaanwijzers, stijlvol geïntegreerd in de spiegels.

Aangedreven door een zuinige 4-taktmotor met elektronische injectie , zet de nieuwe GTS zijn sportief karakter aan de hand van zijn indrukwekkende acceleraties en dynamische hernemingen in de schijnwerpers.

De grote wielen, gelinkt aan een ABSremsysteem , bevorderen op hun beurt de veiligheid dankzij hun voorbeeldige stabiliteit en hun doeltreffend remvermogen.

Met het Start&Stopsysteem kan de GTS 125i ABS SnS op veel bijval rekenen. De vredevolle stilte bij het stilstaan en de afwezige motortrillingen maken je trip een heel stuk aangenamer. Het is bovendien niet enkel vriendelijk voor de portemonnee, ook het leefmilieu komt het ten goede. De waakstand van de GTS 125i beperkt immers de CO2-uitstoot.

 

Afbeeldingen

Sym scooters : GTS 125I SPORT E4 (Afb.1) Sym scooters : GTS 125I SPORT E4 (Afb.2) Sym scooters : GTS 125I SPORT E4 (Afb.3) Sym scooters : GTS 125I SPORT E4 (Afb.4)

 

© 2010 Blommaert bvba | Alle rechten voorbehouden