Peugeot scooters : KISBEE SPECIAL 4T E4

KISBEE SPECIAL 4T E4

KISBEE SPECIAL 4T E4

Kleur : Black edidion matt black - RS matt grey. (verkrijgbaar in 25 km/u en 45 km/u)

Onze prijs:

1.699,00

Terug naar lijst

Meer informatie

De Peugeot Kisbee Black Edition heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. Deze uitvoering vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design'. Door zijn ‘no-nonsense' kenmerken is de Kisbee RS mooi in eenvoud en een prettige metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

Specificaties
De Peugeot Kisbee Black Edition is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee Black Edition is uitgerust met een 50cc 4-takt motor, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren . Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee Black Edition u enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden

Ben je op zoek naar een veelzijdige, betrouwbare scooter met een dynamische uitstraling? Dan is de Peugeot Kisbee Black Editon echt iets voor jou. De Kisbee Black Edition kent een exclusief design en is verkrijgbaar in de exclusieve kleur Matt Black.

Afbeeldingen

Peugeot scooters : KISBEE SPECIAL 4T E4 (Afb.1) Peugeot scooters : KISBEE SPECIAL 4T E4 (Afb.2) Peugeot scooters : KISBEE SPECIAL 4T E4 (Afb.3) Peugeot scooters : KISBEE SPECIAL 4T E4 (Afb.4)
Peugeot scooters : KISBEE SPECIAL 4T E4 (Afb.5) Peugeot scooters : KISBEE SPECIAL 4T E4 (Afb.6)    

 

© 2010 Blommaert bvba | Alle rechten voorbehouden