Sym scooters : FIDDLE III 4T - E4

FIDDLE III 4T - E4

FIDDLE III 4T - E4

Kleuren : mat black - matt brown (bruin zadel) - dark blue - mat silver.

Onze prijs:

1.999,00

Terug naar lijst

Meer informatie

HET BESTE VAN TOEN MET DE TECHNIEK VAN NU
Omdat er altijd baas boven baas is, introduceert SYM als opvolger van de Fiddle II de luxueuzere versie Fiddle III. De Fiddle III met een krachtige 4-taktmotor combineert de prachtige vintage-elementen van toen met de modernste technologieën van nu. Zo is het nieuwe design geïnspireerd op het stijlvol lijnenspel uit het verleden, maar zijn het moderne dashboard, het lagere en verfijnde zadel, de passagiershandgrepen in chroom alsook de LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd.
Hoewel het design van de scooter vrijwel ongewijzigd is gebleven, zet SYM het comfort van de passagier dankzij de wegklapbare voetsteunen extra in de verf.
Ook het praktisch aspect van de Fiddle III heeft door het ruimere handschoenenkastje en de grotere brandstoftank een boost gekregen.
En wat te denken van het geavanceerde ECS , de elektronische aansturing van de carburateur voor een betere koude start en een nog lager brandstofverbruik.
Daarmee voldoet de Fiddle III ook als eerste 50cc scooter op de markt aan de Euro 3-norm . De opgelegde Europese emissienormen beogen een verlaging van de CO2-uitstoot, veroorzaakt door de uitlaatgassen van motorvoertuigen. Zo leidt de verbetering van de motortechnologie tot milieuvriendelijkere scooters.
Het model is beschikbaar in 25 of 45km/h uitvoering.

Afbeeldingen

Sym scooters : FIDDLE III 4T - E4 (Afb.1) Sym scooters : FIDDLE III 4T - E4 (Afb.2) Sym scooters : FIDDLE III 4T - E4 (Afb.3) Sym scooters : FIDDLE III 4T - E4 (Afb.4)
Sym scooters : FIDDLE III 4T - E4 (Afb.5) Sym scooters : FIDDLE III 4T - E4 (Afb.6)    

 

© 2010 Blommaert bvba | Alle rechten voorbehouden