Peugeot scooters : SPEEDFIGHT4 AC 4T

SPEEDFIGHT4 AC 4T

SPEEDFIGHT4 AC 4T

Kleuren : mad black - icy white - pulsar orange. Ook in 25km/u.

Onze prijs:

2.599,00

Terug naar lijst

Meer informatie

S voor Schoonheid!

De Peugeot Speedfight 4 heeft een ongeëvenaarde high-end stijl, deze speciale serie laat zien dat sport en elegantie perfect bij elkaar kunnen passen. Deze scooter kent een onberispelijk afwerking en is tot in het kleinste detail afgewerkt. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten.

Naast zijn geweldige looks heeft Peugeot Scooters veel aandacht besteedt aan handige features. Door een USB-aansluiting kan de smartphone worden opgeladen waardoor je zeker weet dat je thuis komt. De Peugeot Speedfight 4 beschikt over een volledig digitaal instrumentenpaneel, wat de onberispelijke afwerking nog maar eens benadrukt. Daarnaast is het mogelijk om een duo-zit te creëren.

Ben je opzoek naar een sportieve en elegante scooter met de handige features van nu? Dan is de Peugeot Speedfight 4 absoluut iets voor jou. Door zijn looks en kenmerken voldoet deze scooter aan alle eisen van de scooterrijder.

Afbeeldingen

Peugeot scooters : SPEEDFIGHT4 AC 4T (Afb.1) Peugeot scooters : SPEEDFIGHT4 AC 4T (Afb.2) Peugeot scooters : SPEEDFIGHT4 AC 4T (Afb.3) Peugeot scooters : SPEEDFIGHT4 AC 4T (Afb.4)
Peugeot scooters : SPEEDFIGHT4 AC 4T (Afb.5) Peugeot scooters : SPEEDFIGHT4 AC 4T (Afb.6)    

 

© 2010 Blommaert bvba | Alle rechten voorbehouden